Szakmai nap a Nemzeti Lovardában

szabadidő lovasok

Újabb lehetőség kínálkozik a szabadidőlovasoknak.

A Szabadidős Szakág szakmai napot hirdet a Nemzeti Lovardában, melynek keretében szabadidőlovasok (azaz, akik még nem indultak a Magyar Lovassport Szövetség versenyein, ide értendők a rajtengedély vizsgával rendelkező, de licencüket ki nem váltott lovasok is) egész nap edzéseken és előadásokon vehetnek részt.

A szakmai napon edzést vezet:
Szokola Csaba Díjlovaglás
Bazsó Gergely Díjugratás
Gömbös Endre Ülésjavítás futószáron

Előadást tart a Tudásközpont előadótermében:
Szokola Csaba Az idomítólovaglás alapjai
Szotyori- Nagy Kristóf A díjugratás alapjai
Gömbös Endre A lovaglás alapjai

A képzésen való részvétel INGYENES, mindössze a boxdíjat kell a lovasoknak finanszírozniuk.
Minden lovas csak egy edzésen vehet részt, ugyanakkor minden előadást meghallgathat és minden edzést megfigyelhet.

Az érdeklődők számára is nyitottak az előadások és az edzések, nekik regisztrálniuk sem kell.

A jelentkezés feltételei:

– Emailben jelentkezés a kempelenj@freemail.hu email címen, melyben jelezni kell a lovas nevét, életkorát, lovardáját, képzettségi szintjét, a ló nevét, valamint hogy mely edzésre jelentkezik. Ezt követően meg kell várni a visszaigazoló emailt, melyben feltüntetik, hogy a lovas a Szakmai napon részt vehet. Ennek oka, hogy a jelentkezés korlátozásra került a bérelhető boxok számának függvényében.
– A lovas regisztrált szabadidőlovas, tehát a Topsofton regisztrált a rendszerbe.

A rendezvényre a lovaknak, lovasoknak reggel 8 óráig meg kell érkezniük a lovarda területére és el kell foglalniuk boxaikat.

A napirend kialakítása folyamatban van a jelentkezők függvényében.

Az esemény időpontja: 2019. május 17. péntek

Várunk szeretettel minden érdeklődőt, legyen lovas, edző, szülő illetve bárki, aki szeret részt venni színvonalas lovasrendezvényeken kiemelt helyszínen.

Last modified: 2019-05-08

Facebook, Riderline, Élő