Június 30 - Július 02 Wiener Neustadt CCI* CIC*/**/***    |   Július 01. TÉBA Kupa- Salgótarján, R90-R125    |   Július 01. A Mezõhegyes R90-R125    |   Július 01. Dunaharaszti R90-R125    |

Díjlovaglás - Minősültünk az EB-re!

36 év után sikerült! A magyar Díjlovassport nagy sikert ért el az elmúlt hétvégén, miután a csehországi Brno CDI-W versenyén csapat minősülést szerzett az augusztusi, göteborgi Európa-bajnokságra! Utoljára 1981-ben volt teljes csapat Európa-bajnokságon, most viszont a Losonczy Anikó (Mystery), Szalai Nikolett (Willy The Hit), Ács Róbert (Rasputin/Flash Dancer IM) összeállítású trió Máriakálnokról megszerezte a minősülést jelentő százalékot!

Lovasok, edzők figyelem!

DSZ. 2017.IV.06./1. A Díjugrató Szakbizottság döntése értelmében 2017. július 1. napjától érvényes,
regisztrált sportorvosi igazolás nélkül díjugrató versenyre lovast NEVEZNI NEM LEHET.

Lovasok figyelem, verseny Dunatőkésen!

Tőkési kupa 2017

tokesikupa

Lovastanár /Hippologus/ és szervező szak

Meghívó

Milyen legyen a lipicai ló?

A világ lótenyésztői Szilvásváradon

Június 7-9.-én az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad rangos nemzetközi rendezvény színhelye volt: a Nemzetközi Lipicai Szövetség elnöksége, valamint küllembíró tagozata tanácskozott a lipicai ló egyik elismert fellegvárában.

A küllembírók két elméleti előadáson és gyakorlati bemutatókon vitatták meg a lipicai ló időszerű küllemi és tenyésztési helyzetét, lehetőségeit, tennivalóit.

Régebbi hírek