Augusztus 31 - Szeptember 03 FIAT Díjugrató Magyar Bajnokság Bábolna    |

Talent program

A Talent Program idén ősszel is felvételi vizsgát hirdet a díjugrató, a díjlovagló és a lovastusa szakágak lovasai részére.

2016 Championjai

Elment A Mythos

Elment a világ legeredményesebb fogatlova, aki Lázár Vilmos és Zoltán fogatában nyolc világbajnoki aranyérem kivívásában volt pótolhatatlan társ.
Mindent tudott. Nyert kettesben és négyesben, díj-, maraton- és akadályhajtásban.

Póni Európa Bajnokság 2016, Aarhus

Bravó Pónisok!

Először fordult elő, hogy a Póni Európa Bajnokságon, az eddigi póni díjlovas versenyzők mellett dìjugrató póni lovas is képviselte hazánkat Bosits Bíborka személyében (edzője: Mráz Tamás) az 135 centiméteres pályákon.

És először fordult elő, hogy a póni díjlovas válogatott 15 csapatból 8. lett, mint ahogy az is, hogy magyar lovas az egyéni döntőben zenés kürt lovagolhatott!

MLTSZ Továbbképzés

Továbbképzéseket indít a Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány (MLTSZ) lovasoktatók és lovasedzők számára

Budapest, 2016. augusztus 26. - A Magyar Lovasterápia Szövetség Alapítvány (E-000793/2014) lovasoktatók és lovasedzők számára meghirdeti a Fogyatékos személyek szabadidős- és lovassport oktatója (E-000793/2014/B003) elnevezésű, felnőttképzési törvény hatálya alá tartozó engedélyezett képzését, amely várhatóan 2016 októberében indul.

Régebbi hírek