Június 01. Balatonvilágos REG. R90-R120    |   Június 01-04. Balatonvilágos OM+GP    |   Június 03. Simonpuszta R90-R120cm    |   Június 03. Prutkay János Emlékverseny Móvár    |   Június 03-04. Feldbach (A) CIC*    |   Június 03. Equest Sport R90-R120 CSMF Domaszék    |   Június 04. Pünkösdi Lovasfesztivál Rádiháza-R90-R120    |

Állatorvosi tudnivalók

FEI CLEAN SPORT oldal megtekinthető ITT

A 2015 január 1-től érvényes FEI Tiltott szerek listája megtekinthető ITT

A 2015. január 1-től a WADA sportolókra vonatkozó tiltott szerek listája megtekinthető ITT

TUE nyomtatvány letölthető ITT

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy NEMZETI versenyen vett doppingminta laborba küldéséhez az INNEN LETÖLTHETŐ dokumentumot kell használni.

FIGYELEM!

Please be aware of the new requirements from 1 June 2012 for all Veterinarians, both FEI Official and Treating, attending FEI Events.

All Veterinarians, as either an FEI Official Veterinarian (Veterinary Delegate etc) or a Permitted Treating Veterinarian: Treating Veterinarians appointed by the Organising Committee, Team Veterinarians and/or Competitor's Private Veterinarians, must carry a FEI Veterinarian ID Card in order to access restricted and/or stable areas and when administering treatments at all FEI Events.

Felhívjuk minden kedves állatorvos figyelmét, hogy az aktuális FEI szabályok szerint 2012.június 01-től nemzetközi versenyen csak olyan állatorvos lehet FEI hivatalos vagy kezelő állatorvos, aki FEI Official vagy FEI Treating Veterinarian kártyával rendelkezik.

Bővebb információt az alábbi linken találnak:

Az új képzési rendszer bővebb leírása ITT.

FET Treating Veterinarian jelentkezési lap ITT.

Lovak Doppingellenes és Ellenőrzött Gyógykezelésére vonatkozó szabályok ismertetője.

Equine Anti-Doping and Controlled Medication Regulations."EADCM"

ETUE 1.
 Sürgősségi ellátást engedélyező nyomtatvány

ETUE 2. Altregonest (pl. Regumate) használatáról nyilatkozó nyomtatvány kancák esetében