November 25-26. Reg. Fedettpályás díjugrató verseny, Kaposvár    |   November 25-26. NEMZETI LOVARDA meghívásos verseny    |   November 25. Fedeles Fogathajtó verseny - Kunos Lovarda, Székesfehérvár    |

Állatorvosi tudnivalók

FEI CLEAN SPORT oldal megtekinthető ITT

A 2015 január 1-től érvényes FEI Tiltott szerek listája megtekinthető ITT

A 2015. január 1-től a WADA sportolókra vonatkozó tiltott szerek listája megtekinthető ITT

TUE nyomtatvány letölthető ITT

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy NEMZETI versenyen vett doppingminta laborba küldéséhez az INNEN LETÖLTHETŐ dokumentumot kell használni.

FIGYELEM!

Please be aware of the new requirements from 1 June 2012 for all Veterinarians, both FEI Official and Treating, attending FEI Events.

All Veterinarians, as either an FEI Official Veterinarian (Veterinary Delegate etc) or a Permitted Treating Veterinarian: Treating Veterinarians appointed by the Organising Committee, Team Veterinarians and/or Competitor's Private Veterinarians, must carry a FEI Veterinarian ID Card in order to access restricted and/or stable areas and when administering treatments at all FEI Events.

Felhívjuk minden kedves állatorvos figyelmét, hogy az aktuális FEI szabályok szerint 2012.június 01-től nemzetközi versenyen csak olyan állatorvos lehet FEI hivatalos vagy kezelő állatorvos, aki FEI Official vagy FEI Treating Veterinarian kártyával rendelkezik.

Bővebb információt az alábbi linken találnak:

Az új képzési rendszer bővebb leírása ITT.

FET Treating Veterinarian jelentkezési lap ITT.

Lovak Doppingellenes és Ellenőrzött Gyógykezelésére vonatkozó szabályok ismertetője.

Equine Anti-Doping and Controlled Medication Regulations."EADCM"

ETUE 1.
 Sürgősségi ellátást engedélyező nyomtatvány

ETUE 2. Altregonest (pl. Regumate) használatáról nyilatkozó nyomtatvány kancák esetében