Keresés:
Árpilis 01. Dunaharaszti R90-R120    |   Árpilis 01-02. John Ledingham edzőtábor Kaposvár    |   Árpilis 01-02. Bábolna A0 - CNC*    |   Árpilis 06-09. Vairano (ITA) CCI*** CIC**/***    |   
Ügyfélkapu

Nyilvános Lovasfórum

Világkupa döntő Omaha

Harmincnyolcadik alkalommal rendeznek díjugrató Világkupa döntőt, tizedik alkalommal Egyesült Államokban.Ezúttal  is a legjobb díjlovasok és díjugratók egy versenyen döntik el, kik a szezon legjobbjai a világon.

Omaha-WorldCup-2017

Tovább

Új kapitány

A Lovastusa Szakág vezetése Sós Attila Árpádot bízta meg a szövetségi kapitányi teendők ellátására, amelyet felterjesztett a MLSZ vezetőségéhez jóváhagyásra!

Tovább

Meghívó - Országos Díjlovagló Minősítő Verseny Szilvásváradon

MEGHÍVÓ


Harminc év után ismét
ORSZÁGOS DÍJLOVAGLÓ MINŐSÍTŐ VERSENY SZILVÁSVÁRADON
Március 25-26.


A Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont fedeles lovardáját verseny- és üzem közben tesztelik.

Az Állami Ménesgazdaság Szilvásvárad, a Szilvásváradi Lovas Sport Klub Egyesület és a Magyar Lovas Szövetség Díjlovagló Szakbizottsága közötti együttműködés eredményeként, közel 30 év után a díjlovasok ismét visszatérnek Szilvásváradra.

Tovább

Szilvásváradi Lipicai Lovasközpont

Sikeres díjlovagló premier


A Szilvásváradi Lipicai Lovasközpontban a díjlovagló szakág március 25-26. nyitotta meg a hivatalos országos minősítő versenyeinek sorát. A CDN-A/B kategóriájú versenyen több mint félszáz ló-lovas páros indult az ország minden részéből és Szlovákiából.

A versenyigazgató Dallos Beáta. A helyszínt és a műszaki szolgáltatásokat Dallos Andor igazgató úr és a Ménesgazdaság dolgozói biztosították kiváló minőségben. Kifogástalan talaj, a karbantartó gépek, a 33 négyzetméteres kivetítő, a szociális létesítmények, az istállók és az éttermek, szállodák közelsége mind-mind nemzetközi versenyek rendezésére is tökéletesen alkalmas.
A versenypályát világkupa-szinten rendezték be, nyilatkozta a verseny elismert nemzetközi bírója Victoire Mandl. A szakmailag rendkívül körültekintő versenykiírás mindenki számára megadta a lehetőséget a fiatal lovak és versenyzők bemutatkozására, a Nagy Díj feladatig. Minden kategóriában születtek kimagasló teljesítmények.

Tovább

Fedeles Fogathajtó OB döntő Fábiánházán

A fogathajtó szakág hagyományosan fedeles versenysorozattal és több kategóriában országos bajnoki döntővel zárja - nyitja a versenyszezont. A 2016/2017-es téli szezonban, 4 helyszínen - Fábiánháza, Kunos Lovarda (Székesfehérvár), Sióréti Lovascentrum (Gyula) és Szilvásvárad - összesen 9 kvalifikáló verseny került megrendezésre a március 18-ai döntő előtt.

A bajnoki címért azok a versenyzők indulhattak, akik minimum 1 versenyhelyszínen szereztek minősítő pontot vagyis kizárás, feladás, visszalépés nélkül teljesítették az adott versenyt. Összesen a 3 kategóriában ennek a feltételnek 93 hajtó felelt meg. Az előző év bajnokai alanyi jogon indulhattak a döntőn, melyet a Nagyecsed Városért Egyesület rendezte.

A verseny vezetőbírója Bartha István volt. A versenybíróság tagjai Károly László József és Geszterédi László voltak. Geszterédi László a pályaépítői feladatokat is ellátta és egy technikás pályával várta a versenyzőket.
Részletes eredmények a szakág hivatalos honlapján olvashatóak: www.fogatsport.hu

Tovább
Régebbi hírek
© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Naptár
Archívum
Gyakori kérdések