FEI ID és FEI RC igénylése

Fontos információk:

– Minden külföldön rendezett nemzetközi versenyre (kategóriától függetlenül), magasabb kategóriájú hazai rendezésű nemzetközi versenyre (p. CSI3*), FEI bajnokságra, valamint regionális, olimpiai és paralimpiai játékokra nevezett lónak hivatalos, érvényes FEI útlevéllel (FEI RC) kell rendelkeznie.

– Hazai rendezésű, alacsonyabb kategóriájú nemzetközi versenyeken (CIM) induló lovaknak elegendő, ha FEI regisztrációm számmal (FEI ID) rendelkeznek.

– FEI lóútlevél és regisztrációs szám igényelhető személyesen a Sportirodában (1087 Budapest, Kerepesi út 7.) vagy az alábbi űrlap kitöltésével. A FEI útlevél kiállítása 1-3 munkanapot vesz igénybe, személyes és elektronikus ügyintézés esetén egyaránt. FEI lóútlevelet postai úton nem áll módunkban visszaküldeni.

– FEI lóútlevél és regisztrációs szám igénylése esetén KÖTELEZŐ a microchip és a nemzeti lóútlevélben a ló jelenlegi tulajdonos szerepeljen!

Díjbekérő igénylése esetén:

Csatolandó dokumentumok

Mobil eszközről feltöltött fájlok mérete nem haladhatja meg az 5 MB-t!

Köszönjük a bejelentést! A FEI lóútlevél díját a Szövetség ügyfélkapuján keresztül az Igénylés – Lovak – Egyéb fül alatt rendelheti meg. Sikeres fizetést követően e-mailben értesítjük a nemzetközi lóútlevél kiállításának dátumáról, amely időponttól a lóútlevél a Sportirodában személyesen, ügyfélfogadási időben átvehető. A bejelentés véglegesítéséhez kattintson a "Küldés" gombra.
Köszönjük a bejelentést! A FEI póni lóútlevél díja 25. 000 Forint, melyet a Szövetség ügyfélkapuján keresztül az Igénylés – Lovak – Egyéb fül alatt rendelhet meg. Sikeres fizetést követően e-mailben értesítjük a nemzetközi lóútlevél kiállításának dátumáról, amely időponttól a lóútlevél a Sportirodában személyesen, ügyfélfogadási időben átvehető. A bejelentés véglegesítéséhez kattintson a "Küldés" gombra.
Köszönjük a bejelentést! A FEI regisztrációs szám díja 5.000 Forint, melyet a Szövetség ügyfélkapuján keresztül az Igénylés – Lovak – Egyéb fül alatt rendelhet meg. Sikeres fizetést követően válaszlevélben értesítjük a ló FEI regisztrációs számáról. A bejelentés véglegesítéséhez kattintson a "Küldés" gombra.
Facebook, Riderline, Élő
Élő közvetítés