Június 01. Balatonvilágos REG. R90-R120    |   Június 01-04. Balatonvilágos OM+GP    |   Június 03. Simonpuszta R90-R120cm    |   Június 03. Prutkay János Emlékverseny Móvár    |   Június 03-04. Feldbach (A) CIC*    |   Június 03. Equest Sport R90-R120 CSMF Domaszék    |   Június 04. Pünkösdi Lovasfesztivál Rádiháza-R90-R120    |

Elnökségi határozatok

ELNÖKSÉGI HATÁROZATOK 2017.

1/2017/I.30./E.h.:
Az elnökség az Alapszabály módosítását a közgyűlés elé terjeszti.
2/2017/I.30./.E.h.:
Az elnökség az SzMSz kiegészítő módosítását elfogadta.
3/2017/I.30./E.h.:
A Szövetség a kis szakágak számára az alábbi támogatásokat nyújtja a 2017. évben
Western-Reining        1.500.000
Lovastorna                  210.000 (Bence Balázs VK részvételi költsége)
Military                     3.500.000
4/2017/I.30./E.h.:
2017-ben a sportlóbejelentési díj száz százalékát visszakapják a szakágak.
5/2017.I.30./E.h.:
Az elnökség Dr. Budai Gyulát delegálja a Magyar Olimpiai Bizottság tagjának.

1/2017/III.8./E.h.:
Az Elnökség határozott, hogy a Magyar Lovassport Szövetség pályázik az FEI-nél a 2021 évi. díjugrató, díjlovas, négyes fogathajtó és lovastorna Európa-bajnokság Budapest, Kincsem Park helyszínen történő megrendezésére. Igény esetén, azonos időpontban, Budapest környéki helyszíneken más szakágak Európa-bajnokságának lebonyolítását is vállaljuk.
2/2017/III.8./E.h.:
Az Elnökség határozott, hogy ifj. Szabó Gábor Világkupa döntőre való kiutazását 3000 Euro költséghatárig, az Olimpiai felkészülési támogatás költségvetéséből támogatja.
3/2017/III.8./E.h.:
Az Elnökség határozott, hogy a 2017.évben a lovastorna szakág sportágfejlesztési terveit 1,4 millió forinttal, a távlovas szakág felnőtt Európa-bajnokságra és junior Világbajnokságra kijutó sportolóit a nevezési díj összegével a központi költségvetésből támogatja.
4/2017/III.8./E.h.:
A 2013. április 23-án négyes fogathajtó szövetségi kapitánynak kinevezett Tóth Tamásnak az Elnökség két év haladékot ad, a vonatkozó szabályzatok alapján a szövetségi kapitányi megbízáshoz szükséges szakmai végzettségek megszerzésére. Határidő: 2019. március 8.
5/2017/III.8./E.h.:
Az Elnökség elfogadta az SZMSZ változásait.
6/2017/III.8./E.h.:
Az Elnökség a Magyar Lovassport Szövetség Gyermekvédelmi és Etikai Szabályzatát és a Sportegészségügyi és Biztonsági Szabályzatát elfogadta.
7/2017/III.8./E.h.:
Az Elnökség a paralovas sport ügyinek koordinálásával Dr Tatár Andrást bízta meg. A megbízás érvényes a visszavonásig.

1/2017/III.20./ E.h. :

Az Elnökség, a Fogathajtó szakág javaslata alapján, az egyes fogathajtó, póni és utánpótlás szövetségi kapitányi posztra Némedi Istvánt jelöli ki. A megbízás 2017. december 31-ig szól.

1. /2017/IV.04. E.h.:

Az Elnökség, a Lovastusa szakág javaslata alapján, a szövetségi kapitányi posztra Sós Attila Árpádot jelöli ki.

1/2017/V.17./E.h.:

Az FEI bajnokságok rendezési jogának elnyerésére készített pályázat beadásához szükséges az Elnökség beleegyező határozata.

2/2017/V.17./E.h.:

Az Elnökség felállította a Szabadidős szakág ügyvivő szakbizottságát, melynek élére Csilló Ritát elnöknek, Fáró Mirellát, Ferenci Richárdot, Szabó Zsuzsát és Vaskó Attilát szakbizottsági tagnak jelölt ki.