Augusztus 17-20. Strzegom (POL) Felnőtt EB CCI***    |   Augusztus 18-20. Tamási Lovas Napok    |   Augusztus 18-20. Western-Reining OB III. forduló - Kunos Lovarda, Székesfehérvár    |   Augusztus 20. Platthy és Toyota Kupa R90-R130    |   Augusztus 20. ZSANA- R90-R120    |   Augusztus 25-27. Kiskunhalas Országos Minõsítõ    |   Augusztus 26. Fesztivál Lovas Nap MF R90-R120    |   Augusztus 26. Ajka LHE MD. Szabadidõs, R90-R130    |   Augusztus 26. Sóskút AK-A0-A-B (Military)    |

II. Magyar Lótenyésztési Napok

A Magyar Lótenyésztők Országos Szövetsége idén is szeretettel várja az őshonos lófajták lovasait a 2017. szeptember 1-3. között Kaposváron megrendezendő II. Magyar Lótenyésztési Napok keretében a MLOSZ Kupa Díjugratás, Díjlovaglás, Fogathajtás számokban. Az évek óta megrendezésre kerülő Magyar Ló Kupa számban is várjuk a versenyzőket!

Részletek hamarosan!