Október 28-30. Fedettpályás Minősítő Airvent    |   

FEI - bíró / edző - képzés Bábolna

Kedves Sporttársak!

Az elmúlt évben a FEI biztosított számunkra egy pénzügyi keretet, amelyet a hazai edző, és bíróképzésre fordíthatunk. Az első ilyen képzést tavasszal tartottuk Kaposváron, amelyről egyértelműen pozitív visszajelzéseket kaptam a résztvevőktől. Úgy gondolom, hogy a military sportág fejlődése érdekében  elengedhetetlen, hogy a hazai szakemberek rendszeresen részt vegyenek hasonló színvonalú képzéseken, és a tanultakat, tapasztalatokat munkájuk során tovább adják, és hasznosítsák.

Ezúton kérek mindenkit, hogy éljen azzal a lehetőséggel, hogy a FEI segítséget, és támogatást nyújt szakágunknak, és vegyen részt a jövő héten Bábolnán tartandó kurzuson.

Részvételetekben bízva: Bakonyi Imre

Tovább

Világkupa pontok Litvániából, szép eredmények Ebreichsdorfban

Először vállalta magyar lovas, hogy Litvániáig utazik egy nemzetközi díjugrató versenyre. Ifj. Szabó Gábor folytatta idei kimagasló teljesítményét, négy lóval, nyolc helyezéssel zárt.

 

 

Tovább

FELHÍVÁS! Indul a Fogathajtó TALENT program 2016/2017

AZ ELŐZETES JELENTKEZÉSEKET MÁR VÁRJUK!

A TALENT tehetségkutató program elsődleges célja az elhivatott, tehetséges fiatalok támogatása.
A programban a hajtók edzőtáborokban és egyéni edzések formájában vesznek részt. Az edzőtáborok és egyéni edzések 2016. novembertől 2017. április végéig tartó időszakban kerülnek lebonyolításra. A lovasok regisztrált edzőinek a program által szervezett edzések minimum felén kötelező a részvétel.
A programba való bekerülés feltétele, a 2016. november hónapban megrendezésre kerülő felvételi vizsga sikeres teljesítése. (Helyszín és pontos időpont hamarosan!)

Tovább

Három világbajnok az Arénában

A téli FEI Fedeles Világkupa startolói

A december 3-4-én a Papp László Budapest Sportarénában megrendezésre kerülő jubileumi X. Lovas Világkupa egyik fénypontja a négyesfogathajtók versenye.

Budapest (HUN) 02-03.12.2016:

Koos DE RONDE (NED)
József Jr. DOBROVITZ (HUN)
József DOBROVITZ (HUN)
Edouard SIMONET (BEL)
Rainer DUEN (GER)

C kategóriás Kettesfogathajtó OB döntő Mindszenten, 2016. október 8.

Mindszenten, a Mindszenti Lovas Klub szervezésében zajlott a ‘C’ kategóriás Kettesfogathajtó Országos Bajnokság döntője, ahol 50 versenyző vett részt, akik mind saját megyéjük bajnokságának legjobbjai voltak (maximum 3 hajtó / megye). A verseny progamja kétfordulós akadályhajtás összevetéssel a hibátlanok között volt. 2015-ös év után ismét Magyar Zoltán (Marcali Város Szabadidő SE) győzött, ezzel megvédte bajnoki címét! Ezüstérmes lett Viszus Szabolcs (Fülöpházi LE), míg a bronzérem Molnár Lajos (DHF SE Hajdúböszörmény) nyakába került.

Tovább
Régebbi hírek
© Magyar Lovas Szövetség | Minden jog fenntartva | Oldaltérkép | Grafika és szerkesztés: Win-Win Position Kft.
Naptár
Archívum
Gyakori kérdések