Június 19-21. Bábolna Szabadidős &rev.felk.& regionális díjugrató verseny    |   Június 22-24. Országos díjugrató verseny Nemzeti Lovarda    |   Június 22-24. Pannon Díjugrató Tour I. + Országos Minősítő díjugrató verseny Tamási    |   Június 23. Katafa díjugrató verseny    |   Június 23. Bátor Kupa II. forduló Nyírbátor regionális &szabadidős díjugrató verseny    |   Június 23. Balástyai Búcsú Kupa felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Június 23. Szabadidős Lovasverseny Mohács    |   Június 23. Rédei Szabadidős Lovastalálkozó    |   Június 24. Kiskunfélegyháza regionális és szabadidős díjugrató verseny    |   Június 24. Póni Klub Balatonvilágos    |   Június 24. Szabadidős Lovasverseny Mezőkövesd    |   Június 24. Szabadidős Lovasverseny Balástya    |

Közbeszerzések

A „2017. évi Nemzeti Vágta rendezvény megszervezése és lebonyolítása vállalkozási szerződés keretében” tárgyú közbeszerzési eljárás dokumentumai: