Szeptember 20-24. FEI Kettesfogathajtó Világbajnokság, Lipica    |   Szeptember 22-24. Ócsa Tóth Béla Regionális Döntő    |   Szeptember 22-24. Western-Reining OB IV. forduló - Kunos Lovarda, Székesfehérvár    |   Szeptember 22-24. Thal (AUT) CIC*/**    |   Szeptember 23-24. Komárom-Esztergom Megyei Döntő, Bábolna    |   Szeptember 23. Hajdú-Bihar Megyei Döntõ Hortobágy    |   Szeptember 23. CAN-C Egyesfogathajtó OB Döntő, Kunszentmiklós    |   Szeptember 24. Vas Megyei Döntő Jánosháza    |   Szeptember 27 - Október 01 FEI Parafogathajtó Világbajnokság, Izsák    |

Lovardák

Regisztrált lovardák listája

Felhívás Lovardák részére!

Az Új Nemzeti Lovas Program megvalósulásának egyik feltétele a lovardák nyilvántartásba vétele.

A Magyar Lovassport Szövetség országos nyilvántartást készít a lovas élet különböző területein működő lovardákról.

Minden lovardatulajdonos, lovardavezető segítéségét és együttműködését kérjük a program gyors és hatékony megvalósításához.

A Magyar Lovassport Szövetség csak a regisztrált lovardák számára nyújt pályázatokhoz és iskolai lovas oktatáshoz támogatást!

Regisztráld a lovardádat a Magyar Lovassport Szövetségnél!

A regisztráció ingyenes!