Június 19-21. Bábolna Szabadidős &rev.felk.& regionális díjugrató verseny    |   Június 22-24. Országos díjugrató verseny Nemzeti Lovarda    |   Június 22-24. Pannon Díjugrató Tour I. + Országos Minősítő díjugrató verseny Tamási    |   Június 23. Katafa díjugrató verseny    |   Június 23. Bátor Kupa II. forduló Nyírbátor regionális &szabadidős díjugrató verseny    |   Június 23. Balástyai Búcsú Kupa felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Június 23. Szabadidős Lovasverseny Mohács    |   Június 23. Rédei Szabadidős Lovastalálkozó    |   Június 24. Kiskunfélegyháza regionális és szabadidős díjugrató verseny    |   Június 24. Póni Klub Balatonvilágos    |   Június 24. Szabadidős Lovasverseny Mezőkövesd    |   Június 24. Szabadidős Lovasverseny Balástya    |

Lovardák

Regisztrált lovardák listája

Felhívás Lovardák részére!

Az Új Nemzeti Lovas Program megvalósulásának egyik feltétele a lovardák nyilvántartásba vétele.

A Magyar Lovassport Szövetség országos nyilvántartást készít a lovas élet különböző területein működő lovardákról.

Minden lovardatulajdonos, lovardavezető segítéségét és együttműködését kérjük a program gyors és hatékony megvalósításához.

A Magyar Lovassport Szövetség csak a regisztrált lovardák számára nyújt pályázatokhoz és iskolai lovas oktatáshoz támogatást!

Regisztráld a lovardádat a Magyar Lovassport Szövetségnél!

A regisztráció ingyenes!