Augusztus 17-19. Kaposvár Ch-II. + CIC*    |   Augusztus 18-20. Regionális és felkészítő díjugrató verseny Airvent    |   Augusztus 19. Szabadidős lovasverseny Gyömrő    |   Augusztus 19. Hirling József Lovaspark Ünnepélyes átadása    |   Augusztus 19. Tamási Lovas Napok    |   Augusztus 20. Skublics Imre Emlékverseny Jákfa    |   Augusztus 21. Vágta Válogató Verseny Bábolna    |   Augusztus 22. Hortobágy regionális díjugrató verseny    |   Augusztus 25-26. Lovas Fesztivál Szabadidős lovasverseny Babat Völgy    |   Augusztus 25. Fesztivál Lovas Nap Megyei forduló & felkészítő díjugrató regionális verseny Makó    |

Lovardák

Regisztrált lovardák listája

Felhívás Lovardák részére!

Az Új Nemzeti Lovas Program megvalósulásának egyik feltétele a lovardák nyilvántartásba vétele.

A Magyar Lovassport Szövetség országos nyilvántartást készít a lovas élet különböző területein működő lovardákról.

Minden lovardatulajdonos, lovardavezető segítéségét és együttműködését kérjük a program gyors és hatékony megvalósításához.

A Magyar Lovassport Szövetség csak a regisztrált lovardák számára nyújt pályázatokhoz és iskolai lovas oktatáshoz támogatást!

Regisztráld a lovardádat a Magyar Lovassport Szövetségnél!

A regisztráció ingyenes!