Augusztus 17-20. Strzegom (POL) Felnőtt EB CCI***    |   Augusztus 18-20. Tamási Lovas Napok    |   Augusztus 18-20. Western-Reining OB III. forduló - Kunos Lovarda, Székesfehérvár    |   Augusztus 20. Platthy és Toyota Kupa R90-R130    |   Augusztus 20. ZSANA- R90-R120    |   Augusztus 25-27. Kiskunhalas Országos Minõsítõ    |   Augusztus 26. Fesztivál Lovas Nap MF R90-R120    |   Augusztus 26. Ajka LHE MD. Szabadidõs, R90-R130    |   Augusztus 26. Sóskút AK-A0-A-B (Military)    |

Műhelyprogram 2017

Vidékfejlesztési Minisztérium - Magyar Lovassport Szövetség – Műhelyprogram 2017

1. A támogatás célja:

A lovassportok utánpótlás nevelésével és a sportág népszerűsítésével foglalkozó szakmai műhelyek támogatása, elsősorban lovas szakmai elméleti és gyakorlati képzések megvalósításán keresztül a sport, lótenyésztés és állategészségügy terén.

2. Támogatás a fenti céllal egyezően az alábbi kiadásokra igényelhető:

-          rendezvényszervezési díj

-          sportszolgáltatás díja

-          lovas szakmai programszervezéshez való hozzájárulás

3. A támogatottak köre:

A Magyar Lovassport Szövetségnél regisztrált és 2017. évi érvényes tagsággal rendelkező tagszervezetek. Sportszakmai műhelyek.

4. Az elnyerhető támogatás összege:

A felhasználható támogatás összege 12 000 000.- forint.

5. A pályázattal elnyerhető támogatás mértéke:

A támogatás összege nem haladhatja meg a bruttó 100.000 Ft/ szakmai nap, (300 000.- Ft / rendezvény) összeget.

6. A támogatási időszak:

2017. január 1. – 2017. december 10.

7. A támogatás feltételrendszere:

Sportszakmai műhelynek minősül

- az a tagszervezet, aki a Magyar Lovassport Szövetség adatbázisában regisztrált lovardához kapcsolható

- az a lovarda, ahol a Magyar Lovassport Szövetség adatbázisában regisztrált edző igazoltan tevékenykedik (lovarda regisztráció adatbázisban hozzárendelve)

- a tagszervezet tagjai között érvényes licenccel rendelkező sportolók vannak

- a tagszervezet tagjai között regisztrált szabadidős lovasok vannak

- az a lovarda, aki a Magyar Lovassport Szövetség adatbázisában, lovardához regisztrált lovakat tart nyilván (http://www.lovasszovetseg.hu/index.php?menu=8)

8. A támogatás felhasználására való jelentkezés módja

A támogatást, a Magyar Lovassport Szövetség honlapján található online felületén http://ugyfelkapu.lovasszovetseg.hu/default.aspx?ReturnUrl=%2fTender%2fDefault.aspx keresztül lehet igényelni.  A jelentkezés a Földművelésügyi Minisztériummal kötött szerződés aláírása után nyílik meg. Jelentkezési időszak : 2017. június 8. - 2017. december 10.

A rendelkezésre álló keret kimerülése esetén a pályázati leadást felfüggesztjük.

9. Az elnyert támogatás felhasználásának és kifizetésének rendje:

A támogatott eseményt követően az alábbi dokumentumokat kell a Magyar Lovassport Szövetség címére sandor.reka@lovasszovetseg.hu elküldeni.

- szakmai beszámoló – nyolc-tíz mondatos rövid beszámoló az esemény megvalósulásáról, a szakmai programról, résztvevők, előadók névsorával, fényképekkel kiegészítve.

- szerződés 3 példányban kitöltve, aláírva és lebélyegezve (a szerződés, az ügyfélkapuból vagy a honlap „nyomtatványok” menü alatt letölthető)

- a Magyar Lovassport Szövetség számára szabályosan kiállított számla a 2. pontban meghatározottak szerint.

A szerződés a Magyar Lovassport Szövetség részéről csak abban az esetben kerül aláírásra, ha a támogatott rendezvényről beérkezett szakmai beszámoló alapján a rendezvény minden kétséget kizárva megvalósult és megfelelt a támogatásban kiírt célnak.

10. Elérhetőség:

A támogatással kapcsolatban a pályázók az alábbi telefonszámokon kaphatnak felvilágosítást:

Magyar Lovassport Szövetség 06-1-460 6958; 06-1-460 6959