Nemzetközi lóútlevél és regisztrációs szám (FEI RC + FEI ID)

Nemzetközi lóútlevél (FEI RC) és regisztrációs szám (FEI ID) az alábbi linken található űrlap elküldésével igényelhető: FEI ID és FEI RC igénylése
FEI lóútlevél hosszabbítása / Tulajdonos átírásával kapcsolatos tudnivalók:
– Kérjük, hogy a lovasok minden nemzetközi verseny előtt ellenőrizzék a lovuk nemzetközi lóútlevelének érvényességét. A verseny ideje alatt csak abban az esetben áll módunkban lóútlevelet hosszabbítani, ha a hosszabbítás összegét bankkártyával az ügyfélkapunkon kiegyenlítették. Ebben az esetben a verseny után 1 hét áll rendelkezésre a lóútlevél bemutatására a Sportirodán, melyről emailben értesítjük a lovast/tulajdonost. Amennyiben az FEI lóútlevél nem kerül bemutatásra, a ló licence felfüggesztésre kerül.
– Kizárólag személyesen intézhető
– Az igényléshez szükséges dokumentumok:
  1. Nemzetközi lóútlevél
  2. Nemzeti lóútlevél
  3. Tulajdonos átírása esetén, a nemzeti lóútlevélben már szerepelnie kell az új tulajdonosnak.

– Az útlevél hosszabbítása 4 évre történik, az eljárás díja minden hónap első munkanapján a svájci frank árfolyamának megfelelően változik (54.000 – 60.000 Ft)

– A tulajdonos átírás ingyenes.

FEI lóútlevél másolat (FEI Duplicate) igénylésével kapcsolatos információk:

– Az igénylés az alábbi esetekben indokolt:

1. Ha a nemzeti lóútlevél “Vaccination” és/ vagy ” Identity control” oldalak beteltek VAGY
  2. A nemzetközi lóútlevél bármelyik oldala betelt.

– Kérjük, hogy a kérelmet előre jelezzék, mivel az FEI Duplicate igénylése hosszabb időt vesz igénybe.

Időpont egyeztetéssel és felmerülő kérdések esetén az alábbi elérhetőségek valamelyikén keressen minket:

Klinger Zita

klinger.zita@lovasszovetseg.hu / + 36 1 499 9953