Szeptember 20-24. FEI Kettesfogathajtó Világbajnokság, Lipica    |   Szeptember 22-24. Thal (AUT) CIC*/**    |   Szeptember 22-24. Ócsa Tóth Béla Regionális Döntő    |   Szeptember 22-24. Western-Reining OB IV. forduló - Kunos Lovarda, Székesfehérvár    |   Szeptember 23. CAN-C Egyesfogathajtó OB Döntő, Kunszentmiklós    |   Szeptember 23-24. Komárom-Esztergom Megyei Döntő, Bábolna    |   Szeptember 23. Hajdú-Bihar Megyei Döntõ Hortobágy    |   Szeptember 24. Vas Megyei Döntő Jánosháza    |   Szeptember 27 - Október 01 FEI Parafogathajtó Világbajnokság, Izsák    |

Nyomtatványok

A baleset bejelentőt a károsultnak ki kell tölteni, majd ezt követően eljuttatni a Magyar Lovas Szövetséghez.

Az eredeti példányt az alábbi címre kell elküldeni:
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások
1091 Budapest Üllői út 1. I.em. 141.

Kárrendezés esetén hívható: Tóthné Sámson Gyöngyi  Alkusz Tanácsadó
tel : 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu

EDZŐI FELELŐSSÉG kárrendezéshez nincs nyomtatvány.
Kárrendezés esetén hívja a Magyar Lovas Szövetséget.
Edzői felelősség kárrendezésben segítségére lesz: Tóthné Sámson Gyöngyi Alkusz Tanácsadó tel: 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu