Augusztus 17-19. Kaposvár Ch-II. + CIC*    |   Augusztus 18-20. Regionális és felkészítő díjugrató verseny Airvent    |   Augusztus 19. Szabadidős lovasverseny Gyömrő    |   Augusztus 19. Hirling József Lovaspark Ünnepélyes átadása    |   Augusztus 19. Tamási Lovas Napok    |   Augusztus 20. Skublics Imre Emlékverseny Jákfa    |   Augusztus 21. Vágta Válogató Verseny Bábolna    |   Augusztus 22. Hortobágy regionális díjugrató verseny    |   Augusztus 25-26. Lovas Fesztivál Szabadidős lovasverseny Babat Völgy    |   Augusztus 25. Fesztivál Lovas Nap Megyei forduló & felkészítő díjugrató regionális verseny Makó    |

Nyomtatványok

A baleset bejelentőt a károsultnak ki kell tölteni, majd ezt követően eljuttatni a Magyar Lovas Szövetséghez.

Az eredeti példányt az alábbi címre kell elküldeni:
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások
1091 Budapest Üllői út 1. I.em. 141.

Kárrendezés esetén hívható: Tóthné Sámson Gyöngyi  Alkusz Tanácsadó
tel : 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu

EDZŐI FELELŐSSÉG kárrendezéshez nincs nyomtatvány.
Kárrendezés esetén hívja a Magyar Lovas Szövetséget.
Edzői felelősség kárrendezésben segítségére lesz: Tóthné Sámson Gyöngyi Alkusz Tanácsadó tel: 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu