Június 19-21. Bábolna Szabadidős &rev.felk.& regionális díjugrató verseny    |   Június 22-24. Országos díjugrató verseny Nemzeti Lovarda    |   Június 22-24. Pannon Díjugrató Tour I. + Országos Minősítő díjugrató verseny Tamási    |   Június 23. Katafa díjugrató verseny    |   Június 23. Bátor Kupa II. forduló Nyírbátor regionális &szabadidős díjugrató verseny    |   Június 23. Balástyai Búcsú Kupa felkészítő és regionális díjugrató verseny    |   Június 23. Szabadidős Lovasverseny Mohács    |   Június 23. Rédei Szabadidős Lovastalálkozó    |   Június 24. Kiskunfélegyháza regionális és szabadidős díjugrató verseny    |   Június 24. Póni Klub Balatonvilágos    |   Június 24. Szabadidős Lovasverseny Mezőkövesd    |   Június 24. Szabadidős Lovasverseny Balástya    |

Nyomtatványok

A baleset bejelentőt a károsultnak ki kell tölteni, majd ezt követően eljuttatni a Magyar Lovas Szövetséghez.

Az eredeti példányt az alábbi címre kell elküldeni:
Aegon Magyarország Általános Biztosító Zrt. Csoportos Biztosítások
1091 Budapest Üllői út 1. I.em. 141.

Kárrendezés esetén hívható: Tóthné Sámson Gyöngyi  Alkusz Tanácsadó
tel : 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu

EDZŐI FELELŐSSÉG kárrendezéshez nincs nyomtatvány.
Kárrendezés esetén hívja a Magyar Lovas Szövetséget.
Edzői felelősség kárrendezésben segítségére lesz: Tóthné Sámson Gyöngyi Alkusz Tanácsadó tel: 0620-3196487 vagy e-mail: hbbroker@t-online.hu